Corona

What are the possibilties during corona?

What are the possibilties during corona?

dy Abt fan Starum is te huur als uniek drijvend vakantiehuis én ook te boeken voor een zeilvakantie wanneer er verder versoepeld wordt.

Zoals het er nu naar uitziet, mogen we vanaf circa 26 mei weer zeilen! Groepen bestaande uit 2 of 3 gezinnen kunnen dan weer genieten van een heerlijke zeilvakantie. Zie voor meer info Scheepspost

We bieden hierbij natuurlijk kosteloze omboek- en annuleringsgarantie mocht de geboekte vakantie door verscherpte coronamaatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan.

Tot die datum bieden de huidige omstandigheden ons wel de mogelijkheid om gasten op een unieke alternatieve wijze te laten genieten van het watersportgevoel. Ons klassiek zeilschip als uniek drijvend vakantiehuis in het hartje van Friesland!


Drijvend vakantiehuis

LET OP: Dit geldt tot 1 juli 2021

Het schip ligt op één van de mooiste plekjes van Friesland, direct aan het Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal in het pittoreske watersportdorp Grou.

Het uitzicht vanaf de klipper over het Pikmeer en het dorp is ronduit fantastisch! Vanaf hier zijn er vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Huur een sloepje om Nationaal Park ‘de Alde Feanen’ te ontdekken, ga ‘suppen’, kanoën, of ga lekker met de kinderen naar het zwemstrandje met speeltuin dat zich dichtbij het schip bevindt.
Bezoek gezellige stadjes zoals Sneek, Sloten of Hindeloopen, bekijk het beroemde Elfstedentochtbruggetje bij Bartlehiem of maak mooie wandelingen in de bossen van Appelscha.

Het schip is voorzien van een ruime en uitgebreide keuken, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. Aan boord zijn vele bordspelletjes, er hangt een grote televisie (voorzien van chromecast) en Wifi is natuurlijk inbegrepen. Er zijn drie douches, drie toiletten en iedere slaapkamer heeft een eigen wastafel met koud en warm water. Kijk hier naar de indeling en voor een impressie van het interieur.

Prijzen "uniek drijvend vakantiehuis"

4-6 pers: Weekend € 480,00
  Midweek € 675,00
  Week € 950,00
7-9 pers: Weekend € 720,00
  Midweek € 1015,00
  Week € 1425,00
10-12 pers: Weekend € 950,00
  Midweek € 1425,00
  Week € 1900,00

Eenmalige kosten garantiefonds* (STO Garant): € 15,00 per boeking

*met dit garantiefonds worden uw boekingskosten teruggestort wanneer de aanbieder van de reis onverhoopt de vakantie niet door kan laten gaan

LET OP: Dit geldt tot 1 juli 2021

Onvergetelijke zeilvakantie

LET OP: Dit geldt vanaf 1 juli 2021

Onbezorgd een zeilvakantie reserveren met volledige omboek- en annuleringsgarantie!

Vanaf 1 juni gooien we de trossen los en kunnen we weer zeilen met groepen van 10-12 personen!

Uw zeilvakantie zal starten vanuit Stavoren, de thuishaven aan het IJsselmeer. Vanaf hier zijn prachtige tochten te maken naar plaatsen als Lemmer, Enkhuizen, Hoorn, Marken, Volendam, Urk, Muiden of Amsterdam. Of kies voor één van de prachtige Waddeneilanden en ga zeehond-spotten of kokkels vissen wanneer het schip bij eb is drooggevallen op het Wad.

Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Als er in de geboekte periode door de corona-beperkingen toch nog niet gevaren mag worden, dan is volledige terugbetaling gegarandeerd. Wilt u in dat geval de vakantie liever doorschuiven naar een latere datum, dan kan dat vanzelfsprekend ook!

Prijzen "onvergetelijke zeilvakantie"

10-12 pers: Weekend € 2140,00
  Midweek € 2690,00
  Week € 3840,00

Eenmalige kosten garantiefonds* (STO Garant): € 15,00 per boeking

*met dit garantiefonds worden uw boekingskosten teruggestort wanneer de aanbieder van de reis onverhoopt de vakantie niet door kan laten gaan

Groepen kleiner dan 10 of groter dan 12 personen: vraag naar een offerte op maat

Weekend: vrijdag 20:00 – zondag 17:00

Midweek : maandag 10:00 – vrijdag 15:00

Week: zaterdag 12:00 – vrijdag 16:00

LET OP: Dit geldt vanaf 1 juli 2021

Book a floating holiday-home or an unforgetable sailing trip!

Book dy Abt fan Starum now and have a great vacation!

Contact

Geschikt voor families

Het schip is geschikt voor o.a. gezinnen en families

Altijd een mooie plek

Ontdek friesland vanuit Grou of ontdek het ijsselmeergebied vanuit Stavoren

Fantastisch uitzicht

Vanuit Dy Abt fan Starum heb je altijd een geweldig uitzicht!